Sökes

Jag söker dig som kan det här med hårförlängning, jag är trött på mitt korta hår som aldrig vill växa ut.
Clips funkar inte så jag vill ha the real deal och snarast!
Vart är alla mina frisörer när jag behöver dem? :)

Kommentarer
Postat av: Madde-Bäbis i februari

Åh spännande. Jag pratade med min frisör just angående om detta för några veckor sedan. Jag ville verkligen ha hårförlängning. Jag vill verkligen ha långt fint svall..Känns ju som de tar evigheter att det ska växa dit. År 2020...Men hon rekomenderade mig INTE att jag skulle skaffa det nu vid graviditeten och vid amningen. Eftersom håret kan tunnas ut en massa av både graviditet och amning. Iofs har ju du 1 barn sedan innan och är redan i fullgång med amningen andra. Så du vet ju säkert hur ditt hår reagerar. :).. Jag har jättetjockt justnu så har svårt att tro att jag skulle bli flintis vid amning..Så hon sa att hon inte tänkte göra det på mig förens efter min amning... :(...
Gud vad långt detta blev, vet inte vart jag ville komma heller.. haha! Men hoppas ditt hår iaf mår bra och att du hittar en frisör som vill göra det på dig. Så fint :)

Svar: TACK för påminnelsen om hår & amning, minnet är bra men kort :)Just under amningen reagerade jag aldrig med William, däremot när jag slutade. Tappade så mycket hår, i duschen kunde jag plocka tills jag fått en golfboll i handen.
Får snällt vänta och trivas i mitt allt för korta hår :P
nionollsjufemton.blogg.se

2013-02-26 @ 17:30:29
URL: http://ettlivsomm.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

bloglovin