BVC

Idag var det dags för ett besök på BVC med vår stora lilla kille, 18månaders kontroll och vaccination. Ett stort plus för nya, fina lokaler i anslutning till familjecentralen :) Och äntligen, efter många nya ansikten fick vi träffa vår rätta sköterska och hon är helt underbar! Hon satt och lekte med William en låång stund och observerade givetvis utvecklingen men tyckte det var jättefint ändå att hon inte stressade på. Vi fick en massa beröm, eller både vi och William för hans stora och snabba utveckling. Han är en pratglad liten charmknutte med så mycket energi inbyggt i kroppen. När man ständigt är med honom upplever man kanske inte hur mycket han verkligen kan, det blir en del av vardagen så jag bara satt och njöt av alla fina ord han fick till sig. Roligast just nu är att öppna ALLA dörrar och når man inte hämtar man något att stå på, är det låst så låser man upp. Bäst är när mamma eller pappa glömt låsa ytterdörren och inte märker när man smyger ut tillsammans med hunden... Det är fortfarande en långsmal kille vi har men som följer sin kurva jättefint, blir spännande att se nästa bebis kurva. Så 86,5 cm lång & lite under 11kg tung. Ren lycka, stolthet & kärlek.

Kommentarer
Postat av: Monica-Gravid med nr 1

Så söt!

Svar: Tack :)
nionollsjufemton.blogg.se

2013-01-22 @ 20:42:41
URL: http://mookpersson.blogg.se
Postat av: rustik charm/kristina

Härligt att få träffa nån ni trivs med. Sist vi var där, när melker var 1 då gick besöket på 5 min och dom brydde sig knappt. Spruta, väga, mäta klart! Vem hade ni nu? Fin han är:-)
Kram Kristina

Svar: Tack :)Nu hade vi Maria, haft henne sen början men hon har vart sjukskriven lääänge så det var skönt att hon var tillbaka.
Vem går ni hos? Vi har vart hos Katarina några ggr, inte alls lika mysig som Maria!
Kramar
nionollsjufemton.blogg.se

2013-01-23 @ 13:21:53
URL: http://rustikcharm.blogspot.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

bloglovin